Сонячна Уганда та WebHMI

09 Jun Сонячна Уганда та WebHMI

Продовжує розширюватися географія застосування WebHMI. Цього разу Африка!

Один із наших клієнтів – Хорольський Механічний Завод, постачає вироблене ним агропромислове обладнання по всьому світу. Нещодавно його фахівцями було здійснено поставку, монтаж і пуско-наладку комбікормового заводу ЛПК-3М в Уганді.

Модульний комбікормовий завод – це дуже складна електромеханічна споруда, що виробляє та фасує розсипні комбікорми в автоматичному режимі.

Особливу гордість викликає те, що вся ця надскладна громадина управляється за допомогою всього лише одного модуля WebHMI, інтегрованого в автоматику заводу.

Застосування WebHMI в цьому проєкті дало змогу отримати інтерфейс управління для місцевого обслуговуючого персоналу. За допомогою якого він може здійснювати рецептурне управління, збирати статистику про роботу заводу, звіти про енергоефективність, отримувати попередження про виникнення можливих нештатних ситуацій. А також дає змогу розробникам прямо з офісу в Україні мати доступ до автоматики для її дистанційної діагностики та налаштувань.

На сьогодні наші модулі WebHMI, крім України, успішно працюють у кількох країнах СНД і Європи. Ми раді, що тепер до них приєдналася й Африка. Незабаром настане той день, коли всі континенти познайомляться з перевагами WebHMI.