“ВЕБ Інжиніринг” і мережеві сервіси від WebHMI

01 Mar “ВЕБ Інжиніринг” і мережеві сервіси від WebHMI

WebHMI і мережеві сервіси, які ми пропонуємо на його основі, продовжують постійно розвиватися. Не так давно було запущено в комерційну експлуатацію хмарний сервіс – диспетчеризація другого рівня Level2.

За короткий час Level2 наповнився великою кількістю корисних функцій, які здатні значно автоматизувати і спростити завдання з консолідування та аналізу розподілених даних, зібраних на нижньому рівні диспетчеризації модулями WebHMI.

Повний набір сервісів від торгової марки WebHMI тепер доступний у нашого партнера – компанії “ВЕБ Інжиніринг”, спеціально орієнтованої на вирішення подібних завдань. У цій молодій компанії, що стрімко розвивається, зібралися досвідчені професіонали, які вже мають величезний досвід продажів і впровадження модулів WebHMI. З їхньої легкої руки за два роки диспетчеризацією від WebHMI почали користуватися понад три десятки різних промислових підприємств України.

“ВЕБ Інжиніринг”, крім самих модулів WebHMI, може запропонувати своїм клієнтам послуги зі створення верхнього рівня диспетчеризації на платформі Level2, комплексні проєкти диспетчеризації виробництва, навчання та консультацію. Всі співробітники “ВЕБ Інжиніринг” мають високу кваліфікацію і багатий досвід в області автоматизації та хмарних технологій.

Це особливо важливо, оскільки фахівці АСУ ТП та IT-служба є на багатьох великих підприємствах, але вони часто зазнають труднощів у спільній “творчості”. А ще частіше клієнти не мають своїх власних фахівців. У цьому випадку для виконання всього комплексу робіт з диспетчеризації “під ключ” має сенс залучити фахівців “ВЕБ Інжиніринг”.