Контролер вентиляційної установки

Керування та моніторинг климатичним обладнанням

Опалювально-вентіляційне обладнання потребує системи керування для регулювання роботи системи опалення та/або кондиціонування повітря. За допомогою WebHMI легко керувати та контролювати стан вашого обладнання для опалення, вентиляції та кондиціонування повітря.

Вбудована потужна мова програмування дозволяє інженерам автоматизувати всю систему опалення, вентиляції та кондиціонування і навіть інтегрувати інші системи, такі як лічильники енергії, в одне рішення для управління.

Завдяки підтримці декількох протоколів зв’язку можна інтегрувати та керувати обладнанням від різних виробників, які не можуть спілкуватися один з одним напряму.Опалювально-вентіляційне обладнання потребує системи керування для регулювання роботи системи опалення та/або кондиціонування повітря. За допомогою WebHMI легко керувати та контролювати стан вашого обладнання для опалення, вентиляції та кондиціонування повітря.

Вбудована потужна мова програмування дозволяє інженерам автоматизувати всю систему опалення, вентиляції та кондиціонування і навіть інтегрувати інші системи, такі як лічильники енергії, в одне рішення для управління.

Завдяки підтримці декількох протоколів зв’язку можна інтегрувати та керувати обладнанням від різних виробників, які не можуть спілкуватися один з одним напряму.

HVAC control system solutions from manufacturer

Багатий сучасний веб-інтерфейс користувача може бути доступний як на місці, так і віддалено через Інтернет. Інтерфейс працює в будь-якому сучасному веб-браузері на десктопних і мобільних платформах.

Вбудоване середовище розробки дозволяє користувачам вносити зміни до проекту прямо з браузера. Немає необхідності встановлювати будь-яке програмне забезпечення для розробки.

Хмарна система диспетчеризації Level2 об’єднує декілька розподілених систем HVAC в одному інтерфейсі, щоб ви могли бачити їх стан на одній сторінці.

Демонстраційна версія

Завантажте демо-версію WebHMI, яку можна запустити як віртуальну машину. Ця демо-версія допоможе вам спробувати всі можливості WebHMI в дії.

Сімулятор вентіляційної установки

Ми створили спеціальний демо-проект. Він імітує систему управління HVAC в окремо розташованій офісній будівлі. Туди приходять на роботу офісні працівники. Вони дихають і генерують CO2 та тепло. Зовнішня температура змінюється протягом дня в заданих межах. Вентиляційна система нагріває повітря, щоб підтримувати температуру в приміщенні на рівні заданого значення екорежиму (+18) вночі та нормального значення (+24) в робочий час. Крім того, вона регулює потік повітря, щоб утримувати концентрацію CO2 нижче 800 ppm. Все працює автоматично, оператор може змінювати задані значення та контролювати стан системи. Чи можна прискорити час для кращої динаміки симуляції.

HVAC control system
Embedded HVAC control system

Легка в розширенні

Вже маєте систему?
WebHMI можна легко додати до існуючої системи опалення, вентиляції та кондиціонування і значно розширити її функціональність. Наприклад, у цьому прикладі ми використали WebHMI для керування різними системами опалення, вентиляції та кондиціонування від різних виробників і змогли покращити кліматичні умови у великому виробничому цеху.

 

 

Легко вбудовується

Ви виробник HVAC обладання?

HVAC.IO – це спеціалізований контролер HVAC з багатим набором входів/виходів та вбудованою системою SCADA WebHMI. Це ідеальне рішення для OEM/ODM виробників ОВіК, яке забезпечує як функції керування, так і віддаленого моніторингу.
Контролер має наступні функції:

  • 10 дискретних виходів – реле
  • 10 дискретних входів
  • 2 аналогових входа
  • 4 аналогових вихода
  • До 8 датчиків температури 1-Wire
  • Шина RS-485

Зв’яжіться з нами для уточнення деталей.

Get a free demo version

Download HVAC control system demo