Рішення

з WebHMI i 7bit

Наші продукти є універсальними і підходять для багатьох застосувань для створення систем моніторингу або автоматизації. Але ідея кожного продукту, як правило, з’являлася у відповідь на задачу, яка не дуже раціонально вирішувалась існуючими засобами. В цьому розділи ми ділимося рішеннями для певних типових застосувань, де можливості та переваги наших продуктов розкриваються як найкраще.


Хмарна інтеграція невеликих інженерних систем для віддаленного моніторингу / керування

За допомогою наших IoT шлюзів 7bit CloudPoint і системи верхньго рівня Level2 можна легко додати функціонал віддаленого моніторингу та керування для контроллера котельні або теплопункта, інвертора, насосній станції, тощо, адже ми маємо все необхідне для цього:

  • універсальні шлюзи 7bit CloudPoint / AirGate Combo, які діють як посередник між устаткуванням і системою збору даних.
  • хмарна система збору даних Level2, яка отримає дані від шлюзів і дозволяє сконфігурувати візуализацію, архівацію, сигнализацію, тощо.

Детальніше

Опалення, вентиляція, кондіціювання

Опалювально-вентіляційне обладнання потребує системи керування для автоматичного або дистанційного регулювання роботи системи опалення та/або кондиціонування повітря. За допомогою WebHMI легко керувати та контролювати стан вашого обладнання для опалення, вентиляції та кондиціонування повітря.

Інша опція – це розробка під замовлення вбудованого контролера для беспосередьного керування вентиляційною установкою з web інтерфейсом для дістанційного моніторингу.

Детальніше …

Автоматизація та моніторинг тепличного господарства

З WebHMI та модулями 7bit можно створити зручну в використанні систему керування і моніторингу як окремих теплиць, так і цілого тепличного комплексу з суміжними підсистемами забезпечення (насосні, котельні тощо).

Детальніше …

Автоматизація і моніторинг теплиць, тепличного господарства

З модулями WebHMI і 7bit можна створити зручну в використанні систему керування і моніторингу як окремої теплиц(і), так і великого тепличного комплекса з допоміжними підсистемами, які забезпечують його роботу – насосні, котельні, склади, тощо.

Детальніше…

sdfsdf